S.C. ROTHER METAL ROMANIA S.R.L este o companie cu capital integral privat, înfiinţată în anul 2022, parte a companiei ROHER METAL KFT, companie prezentă de peste 24 de ani pe piata prelucrărilor mecanice prin așchiere din Ungaria. Obiectul nostru principal de activitate este distribuția de scule profesionale.

Împreună cu partenerul nostru principal SARTORIUS WERKZEUGE GMBH, care deservește peste 28 de țări din Europa, suntem încrezători că putem sprijini orice producător din domeniul prelucrărilor mecanice.

Pe lângă sculele profesionale de așchiere, le punem la dispoziție clienților noștri sistem de prindere, instrumente de măsură și unelte de mână, tehnologii ecologice, inclusiv sisteme de distribuție a sculelor în fabrici.

Feedback-ul clienților și partenerilor noștri din domeniul prelucrărilor mecanice, ne confirmă constant, că numele SARTORIUS Werkzeuge oferă o calitate, pe care puțini dintre concurenții de pe piață o pot atinge. Prin urmare, produsele comandate din catalogul SARTORIUS, vor fi livrate în 24 de ore la client.

Pe lângă parteneriatul nostru cu SARTORIUS Werkzeuge, colabrăm și cu alți furnizori internaționali, cum ar fi, JURJANZ, EINES CANELA, MACK, MIB,  KEMMLER, GIMA, ABPLANALP.

Tudor Roman

Bogdan Brînzan